CMS (wordpress)

 برای دریافت فایل سورس وردپرس کافی است به سایت http://wordpress.org مراجعه نموده و به صفحه http://wordpress.org/download مراجعه نموده و و آخرین نسخه وردپرس را دانلود نمایید. فایل مورد نظر را دانلود نموده و محتوای داخل فایل را بر روی سرور خود بارگذاری نمایید. پس از بارگذاری وردپرس بر روی سرور کافی است آدرس سایت مورد نظر را در مرورگر رویت نمایید تا مراحل نصب آغاز گردد. دقت نمایید قیل از نصب دیتابیس mysql را برای سایت وردپرس خود ایجاد نموده زیرا در زمان نصب اطلاعات دیتابیس شامل سرور دیتابیس که معمولا localhost می باشد، نام دیتابیس، نام کاربری و رمز دیتابیس مورد نیاز می باشد.


پس از تکمیل مراحل نصب وردپرس بر روی سایت شما نصب شده و لازم است وردپرس را فارسی سازی نمایید. به صفحه http://codex.wordpress.org/WordPress_in_Your_Language مراجعه نموده و دراین صفحه به بخش persian مراجعه نموده و فایل زبان را دانلود نمایید.


پس از طراحي سايت با وردپرس زبان لازم است قالب وردپرس دانلود نمایید. برای دانلود قالب وردپرس کافی است به سایت http://wordpress.org/themes مراجعه نموده و قالب مرد نظر خود را دانلود نمایید. در صورتی که به دنبال قالب های راست به چپ وردپرس هستید به صفحه https://wordpress.org/themes/tags/rtl-language-support مراجعه نمایید. برای نصب قالب وردپرس کافی است به کنترل پانل مدیریت خود مراجعه نموده و در بخش قالب ها، قالب مورد نظر خود را نصب نمایید.


کمک آموزشی وردپرس در زمینه قالب ها: http://codex.wordpress.org/Using_Themes


پس از نصب قالب می توانید اقدام به ایجاد مطالب سایت نمایید و منوهای خود را ایجاد نمایید. پس از نصب می توانید وردپرس خود را توسط htaccess امن سازی نمایید.


* دقت نمایید وردپرس خود را پیوسته به روز رسانی نمایید.


در صورتی که نیاز به امکان خاصی در وردپرس دارید که در امکانات پایه موجود نیست می توانید به آدرس https://wordpress.org/plugins مراجعه نموده و پلاگین مورد نظر را دانلود نموده و در وردپرس خود نصب نمایید. البته جستجو و نصب قالب و پلاگین را می توانید از بخش مدیریت سیستم مدیریت محتوای وردپرس نیز انجام دهید. وردپرس را می توانید به صورت رایگان نصب و راه اندازی نمایید اما برای آنکه در آینده دچار مشکل نشوید حتما با متخصص طراحی وب مشاوره نمایید. می توانید نصب و پشتیبانی سایت وردپرسی خود را به مدیر پلاس بسپارید که از سال 1381 تا کنون در حال طراحی و پیاده سازی سایت های وردپرس، جوملا و دروپال می باشد.


شاید در نگاه اول، ویدئو مارکتینگ فرایند‌ی مبهم، گران و پیچیده‌ای به نظر برسد، ولی واقعاً این‌طور نیست. ویدئو مارکتینگ می‌تواند به‌سادگی ِتصویربرداری ازطریق تلفن همراه و اضافه کردن موسیقی مناسب و لوگوی شرکت باشد. بهتر است در این زمینه از تعابیر غیرضروری اجتناب کنیم: بازاریابی ویدئویی یعنی ویدئو را به شیوه‌ای به استراتژی بازاریابی خود اضافه کنید که نرخ شناخت و آگاهی از برند شما افزایش پیدا کند. همه‌ی ویدئوهای دارای اسپانسر که در شبکه‌های اجتماعی به‌صورت پاپ آپ (Pop Up) مشاهده می‌کنید، خبرنامه‌های ایمیلی که در آن‌ها فیلمی به نمایش درمی‌آید، ویدئوهایی که در صفحات اصلی وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌ها تعبیه می‌شود، انواعی از بازاریابی ایمیلی هستند

https://videonegar.com/%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF/